Vi söker säljare

SALVARE_CELA_web

Vill Du vara med och hjälpa våra kunder att ”göra intryck”?

Varje dag hjälper vi på CELA Grafiska våra kunder att göra intryck med sin marknadsföring. Vi har en hög servicegrad och vi vet att det är det våra kunder uppskattar mest.
För att förstärka vårt säljteam och kunna hjälpa våra kunder ännu bättre, söker vi nu en erfaren och lösningsorienterad säljare.

Som säljare hos oss kommer du mestadels att bearbeta såväl befintliga som nya kunder med tyngdpunkt på befintliga kunder. I tjänsten kommer du att tillsammans med kunden ta fram rätt produktlösning, offerera, säkerställa produktion samt leverans. Du kommer att ingå i vår försäljnings- och marknadsavdelning som idag består av 4 personer men du kommer att jobba självständigt mot dina kunder.

Då det är högt tempo och många tvära kast under en arbetsdag på CELA lägger vi stor vikt vid att du är lugn, strukturerad och vet att när det är tufft behövs det extra engagemang för att lyckas.
Våra kunder är väldigt varierande, både i storlek och geografiskt. Därför är det avgörande att du är en relationsbyggare och vet hur man jobbar mot olika människor och olika befattningsnivåer. Du har vana av att driva både kortare och längre affärsprocesser – gärna i projektform. Eftersom tjänsten har sin huvudsakliga placering i Vänersborg bor du inom lämpligt avstånd.

Företaget:
CELA Grafiska AB är ett tryckeri etablerat i Vänersborg sedan drygt 160 år. Företagets mål är att alltid ha kunden i fokus vilket innebär att vi ständigt arbetar med att vara i framkant när det gäller teknik, leveranssäkerhet och miljö. Våra starka områden är digitaltryck, offsettryck, storformat och en egen efterbehandlingsavdelning.

Skicka ditt personliga brev och CV till jobb@cela.nu. Sista ansökningsdag 18 april 2016.