Nya lokaler + ny tryckpress = Vi tror på framtiden!

Den 1 januari flyttar CELA Grafiska AB till större lokaler i Vänersborg. Detta samt investering i en ny tryckpress är första steget i företagets tillväxtplan.

”Den 1 januari flyttar vi till större lokaler på Tenggrenstorp i Vänersborg”, säger en nöjd Joachim Friberg, VD på CELA.
” Min ambition är att CELA skall vara den största aktören inom tryckbranschen i vårt område.” fortsätter Joachim, ”För att uppnå detta behöver vi bättre anpassade lokaler. samt vässa vår maskinpark. I december förra året investerade vi i digitaltryckets Rolls Royce: en Indigo 5500 från HP. Nu satsar vi på offsettrycket och investerar drygt
9 000 000 kr i en ny press. Det är en stor investering i dessa osäkra tider, men vi tror på framtiden.
Vi har redan tillträde till den nya lokalen på 2 000 m2 och arbetar intensivt med att förbereda för den nya pressens ankomst: bl.a skall 500 ampere el dras in och ett nytt betongfundament gjutas som skall tåla pressens 27 ton. Allt måste vara klart när maskinen anländer i början på december!
Resten av flyttlasset kommer att gå i mellandagarna. Vi räknar med att vara i full produktion redan andra veckan i januari 2012.”