ALG-10 fungerar som den grafiska branschens allmänna villkor. Vi har därför valt att lägga upp  avtalet i sin helhet med förtydliganden som gäller förhållandet mellan CELA Grafiska AB som leverantör och dig som kund. CELA Grafiska’s ambition är att alltid göra kunden nöjd och vi vet att samarbete lönar sig. Som sagt avtalet finns här för dig som vill veta mer om vad som är kutym i branschen. Klicka för att ladda ner ALG-10

Övrigt

Kunden äger allt material som vi trycker. Material som CELA Grafiska AB tagit fram till kunden ägs av kunden. Bildmaterial som kund betalt för s.k. Royalty-bilder har kunden rätten till användning. Köpt bildmaterial vid förmedlad fototjänst/eller genom bildbyrå gäller separat avtal. Bilder som CELA äger rättigheterna till, förhandlas separat om användning.
Vi lagrar allt digitalt material för att kunna utföra repetition av jobb. Om materialet skall finnas tillgängligt mer än ett (1) år och användas därefter kan en separat uppgörelse göras och eventuella kostnader kan komma debiteras för lagring.